Donerte materialer

Donerte materialer

"Flytt litt lenger hit! Ja! Denne plasseringen er mer egnet!"Tidlig på morgenen i dag (17. februar) ble to anti-epidemi-fløyrom installert på nukleinsyreprøvestedet på den bakre parkeringsplassen til Zhenze Town Government.Zhang Chunming, president i District Prefabricated Construction Industry Association, og Yao Jie og Shi Aliang, visepresidentene, "sitter i byen" personlig for å lede installasjonsarbeidet på stedet.
"I denne regionale nukleinsyretesten ble det satt opp et testpunkt ved siden av selskapet vårt. Vi kjøpte noe for å uttrykke våre kondolanser, og fant ut at det medisinske personalet og frivillige skalv på grunn av den sterke kulden og følte seg veldig bekymret. Vi skynder oss . Ring foreningens medlemmer for å diskutere om de kan donere den epidemiforebyggende vingen til prøvetakingsstedet."Zhang Chunming fortalte journalister at etter å ha lært situasjonen, var alle enige og bestemte seg for å installere den epidemiforebyggende vingen for noen prøvetakingspunkter med relativt enkle forhold for å forbedre prøvetakingsforholdene.

For Zhenze-farget stålplatebedrifter er det veldig nyttig å håndtere epidemisk forebygging og kontroll.Mange bedrifter har deltatt i byggingen av Leishenshan og Huoshenshan, samt bygging av tilfluktsrom i andre områder."Når epidemien skjedde i andre områder tidligere, kunne alle jobbe overtid for å skynde seg å isolere vingen. Dessuten, nå som epidemien har skjedd i hjembyen vår, burde vi være forpliktet til å gjøre noe for å forebygge og kontrollere epidemien. i hjembyen vår."Styreleder og nestleder tok ledelsen i å besøke og inspisere flere prøvetakingspunkter, og deretter delte alle seg opp for å installere den epidemiforebyggende fløyen med "Zhenze Speed".

Frem til nå har distriktets prefabrikkerte industriforening frivillig organisert installasjon av 6 epidemiforebyggende rom ved forskjellige prøvetakingspunkter, noe som effektivt har forbedret prøvetakingsforholdene på disse punktene."I de siste årene, under veiledning av Zhenze Town Party Committee og regjeringen, har vår fargestålplatebedrift med suksess forvandlet seg og begynt på en vei for innovasjon og utvikling. Nyter skyggen og ikke glemmer å plante trær. I en så spesiell periode , bør bedriften vår ta initiativ til å provosere tilbakemeldinger Sosialt ansvar."Zhang Chunming sa at han håpet å hjelpe hjembyen hans til å vinne kampen mot epidemien så snart som mulig gjennom enheten i hele samfunnet.

nyheter

Innleggstid: 29. mars 2022